Tjenester

Mesterbedrift med bred erfaring fra bransjen.

Din lokale byggmester

Vi er en godkjent mesterbedrift som utfører alle oppdrag innen byggebransjen på Askøy og Bergen. Vi er din lokale byggmester! Vi gjør oppdrag både for private og næring.

Vi har bred erfaring fra bransjen, og vi kan vårt fagfelt. Du kan være trygg på at arbeid og produkt er av god kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende byggeprat.

Totalleverandør av byggetjenester

Vi er en totalleverandør med bred erfaring fra bransjen. Vi har kompetansen du har behov for. Kontakt oss for uforpliktende pristilbud!

Vi hjelper deg med alt fra oppføring av ny bolig til oppgradering eller rehabilitering av eksisterende bolig samt renovering av bad og våtrom, byggetegninger og byggesøknader og energirådgivning.

Våre tjenester

Nybygg

Nybygg

Mange sitter på en drøm om å bygge nytt hus, vi realiserer den drømmen. Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen, fra A til Å.

Rehabilitering

Rehabilitering

Vi hjelper små og store kunder med alle typer rehabilitering/oppussing, alt fra utskiftning av vinduer og tak til totalrenovering av bolig.

Tilbygg

Tilbygg

Vi oppgraderer boligen din med tilbygg eller påbygg. Har du behov for større plass vil tilbygg eller påbygg være en god løsning.

Bad og våtrom

Bad og våtrom

Vi hjelper deg med renovering av bad og våtrom slik at du får et bad du kan glede deg til å stå opp til. Vi hjelper deg med renovering fra A til Å.

Byggetegning og byggesøknad

Byggetegning og byggesøknad

Vi hjelper deg med alt byggetegninger og byggesøknader må inneholde. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende byggeprat.

Rådgivning

Rådgivning

Behov for rådgivning? Vi hjelper deg med energirådgivning og merking av boliger. Vi har kompetansen du har behov for.